ИГМ-ТРЕЈД Контакти
 
 
ИЗБЕРИ ДРЖАВА
 
Македонија
Австрија
Албанија
Белгија
Белорусија
Босна и Херцеговина
Бугарија
Велика Британија
Германија
Грција
Данска
Естонија
Италија
Кипар
Косово
Латвија
Литванија
Луксембург
Полска
Романија
Словачка
Словенија
Србија
Унгарија
Финска
Франција
Холандија
Хрватска
Црна Гора
Чешка
Швајцарија
Шведска
 

Добро Ни дојдовте на нашите контакт страници.

Нашите контакт сектори се поделени според територии на тлото на Европа.

Постојат два начина да го одберете вистинскиот контакт:

  • Првиот е да изберете земја од мапата
  • Вториот е да одберете линк до соодветната држава во Европа од лево.

Од десната страна ги имате на располагање директните контакти од сите сектори во рамките на Нашата компанија. Можете да не контактирате во секое време, Ви стоиме на располагање за секоја потребна информација. Бидете сигурни дека Вашето барање за контакт или одредена информација во рамките на соодветниот сектор ке биде проследено и адекватно одговорено во најкраток можен рок. Затоа уште еднаш ве покануваме на соработка и поддршка.

Ваш ИГМ-Трејд

ИГМ-Трејд Илија и др. ДОО

Индустриска 2

1430 Кавадарци - Македонија

Централа

Тел: 00389 43 414 115

Тел: 00389 43 414 500

Факс: 00389 43 411 540

info@igmtrade.com

igmtrade@t-home.mk

Генерален Директор

Г-дин Илија Гечев

Тел: 00389 43 414 115

Тел: 00389 43 414 500

Тел: 00389 43 413 800

Факс: 00389 43 411 540

generalmanager@igmtrade.com

Директор

Г-ѓа Васка Гечева

Тел: 00389 43 400 601

Факс: 00389 43 411 540

vaska@igmtrade.com

 

Г-ѓица Драгица Гечева

Тел: 00389 43 414 115

Тел: 00389 43 414 500

Факс: 00389 43 411 540

manager@igmtrade.com

Помошник директор

Г-дин Александар Гечев

Тел: 00389 43 414 115

Факс: 00389 43 411 540

моб: 00389 70 394 201

agechev@igmtrade.com

Комерцијален директор

Г-дин Орданче Митревски

Тел: 00389 43 413 700

Тел: 00389 43 418 318

Факс: 00389 43 400 605

ordanco@igmtrade.com

Финансов директор

Г-ѓа Драгица Манчева

Тел: 00389 43 410 485

Факс: 00389 43 418 317

finance@igmtrade.com

Производство

Инж. Перо Ташев

Тел: 00389 43 414 115

Тел: 00389 43 414 500

Факс: 00389 43 411 540

моб: 00389 70 262 896

pero@igmtrade.com

Инвестиции

Инж.Владо Клинчаров

Тел: 00389 43 414 115

Тел: 00389 43 414 500

Факс: 00389 43 411 540

моб: 00389 70 262 893

vlatko@igmtrade.com

Електроника, Енергетика, Електрика

Инж. Занко Петров

Тел: 00389 43 414 115

Тел: 00389 43 414 500

Факс: 00389 43 411 540

моб: 00389 70 262 895

zanko@igmtrade.com

Набавка

Г-дин Марјан Стојанов

Тел: 00389 43 413 451

Тел: 00389 43 414 500

моб: 00389 71 219 911

Факс: 00389 43 413 451

marjan.s@igmtrade.com

Магацин

г-дин Блаже Панов

тел: 00389 43 414 115

тел: 00389 43 414 500

факс: 00389 43 411 540

моб: 00389 70 219 902

Царина

Г-ѓа Златица Димитријоска

Г-ца Ирена Пешова

Тел: 00389 43 413 600

Тел: 00389 43 413 600

моб: 00389 70 257 692

igmtrade@igmtrade.com

Правник

Г-ца Надица Андова

Тел: 00389 43 523 113

Факс: 00389 43 411 540

моб: 00389 70 390 162

nadica@igmtrade.com

Оддел за набавки

Г-ѓа Весна Илова

Тел: 00389 43 418 890

Факс: 00389 43 418 029

моб: 00389 71 219 909

e-mail: vesna@igmtrade.com

Г-ѓа Анѓелка Стефанова

Тел: 00389 43 400 604

Факс: 00389 43 400 604

моб: 00389 71 337 030

e-mail: angelka@igmtrade.com