фото галерија
СЕРТИФИКАТИ

кликни на сликата да зумираш

кликни на сликата да зумираш

кликни на сликата да зумираш

Основна дејност на ИГМ-Трејд е производство на заварени цевки и профили. Профилот на цевките се постигнува преку процесот на ладно обликување, поаѓајќи од основните материјали: ладновалана и топловалана трака. Во производниот програм влегува и флахот – челични расечени траки, како и лим во табли, топловалан и ладновалан, расечен од котур.

 

Производниот асортиман на ИГМ-Трејд се состои од следните димензии заварени цевки и профили:

  1. Округли цевки од 3/8” до 6” со дебелина до 6,0 мм
  2. Квадратни цевки од 13х13 до 250х250 со дебелина до 10,0 мм
  3. Правоаголни цевки од 30х10 до 300х200 со дебелина до 10,0 мм
  4. Цевки испитани под притисок од 3/8” до 3 ”
  5. ЗП – Профили
  6. Овални и полуовални цевки

 

Во производниот процес се применуваат светски прифатените стандарди на изработка и квалитет според ISO 9001:2000.

 

КВАЛИТЕТ

EN 10025

DIN 17100

S235JRG2

St 37.2

S275J2G3

St 44.3

S355J2G3

St 52.3

 

Тежината на профилите и отстапувањата се дефинирани според стандардите:

EN 10219-2  и EN 10305-5 и EN 10255 за цевки испитани под притисок.

 

Должина: цевките и профилите се произведуваат во стандардна должина од 6м и 12м, но со договор со купувачот можеме да изработуваме специјални должини од 4-15м.

Во своето работење ИГМ-Трејд ги имплементираше светски прифатените стандарди за производство според ISO9001:2000 ...
 

ШПЕДИЦИЈА
Од почетокот на 2007 година ИГМ-Трејд има сопствена шпедиција и куќно царинење со цел за брзо опслужување на своите клиенти и ...
ВРАБОТУВАЊА
Просперитетот на компанијата го гледаме во постојано вработување на млади, стручни и инвентивни кадри со желба за напредок...
КОНТАКТИ
Нашите сектори Ви стојат на располагање за да одговорат на сите Ваши барања во врска со Нашиот асортиман и спецификата за ...